Saturday, 16 May 2009

Selamat Hari Guru



Ditujukan lagu ni kepada semua cikgu yang pernah mengajar aku dari tadika sampai la sekarang. Tak sure la cikgu2 sini boleh paham atau tak lagu ni, diorang tak tau and tak kesah pun pasal blog ni rasanya, heh.

Terima kasih kepada cikgu2 yang mengajar dan mendidik aku. Dengan izin Allah, atas didikan cikgu2 semua, dapat la saya sampai ke keadaan saya sekarang ini. Moga Allah membalas jasa kalian dengan pahala yang tak kunjung sudah (sudah semestinya in-syaAllah).

Oh ya, ucapan selamat hari guru juga ditujukan kepada kakak aku, yang juga seorang cikgu. Hehe.

3 comments:

mama hannah said...

nak present! :D

tunazlan said...

present? bleh2..bagi bunga cam masa skola rendah dulu biasa buat, bleh? kuikui

mama hannah said...

bulihlaaa :)